Italiaans talen CC Strombeek

Officiële benaming: Italiaans Threshold 4 | Aantal lesuren: 120

Wanneer je niveau 6 bereikt, ken je de belangrijkste grammaticale items en diep je deze verder uit.  Je krijgt een betere kijk op de Italiaanse maatschappij door de actualiteit te bestuderen en ook beland je in dagelijkse situaties zoals werk, school, milieu en toerisme

Spreken staat centraal. Je kan relatief vlot vertrouwde onderwerpen genuanceerd bespreken in steeds complexere zinnen,  je verstaat allerlei audiovisuele fragmenten steeds grondiger en je kan een (kranten)artikel helemaal inhoudelijk verstaan en het in een ruime culturele en maatschappelijke context plaatsen. Literatuur wordt toegankelijker en je kan samenhangde teksten schrijven. 

Om in dit niveau in te schrijven moet je een certificaat van Italiaans niveau 5 (threshold 3) hebben. Heb je dit lang geleden behaald maar vind je het nergens meer of heb je ooit voor kortere of langere tijd in Italië verbleven en spreek je de taal al een beetje? Dan kan je op het secretariaat van de school een korte niveautest afleggen. Als je hier voldoende op scoort, kan je je inschrijven voor dit niveau.