CVO Strombeek doet natuurlijk ook mee aan "De Warmste Week" voor Music for Life bij Studio Brussel!

Onze huiskok Paul bereidt ter gelegenheid van de Warmste Week soep die we aan €1 per beker zullen verkopen.
Op elke beker zal een sticker kleven met een andere uitdrukking die verwijst naar "soep", in het Nederlands of in één van de andere talen (Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans) die we aanbieden.

De opbrengst van onze actie gaat integraal naar Zomerklap.

Zomerklap is een zomerschool voor anderstalige jongeren tussen 12 en 17 jaar. Zij kunnen kennismaken met het Nederlands of de basis die ze hebben vanuit de OKAN-klassen verder ontwikkelen. Zo verkleint de drempel om het nieuwe schooljaar te starten.
Zomerklap
maakt de jongeren vertrouwd met onze gewoontes, cultuur, vrije tijd en diverse sporten. De leerlingen zitten niet de hele dag stil, maar kunnen zelf hun talenten ontdekken en ontwikkelen.
Zomerklap mag al rekenen op hulp van vele vrijwilligers maar we kunnen je steun altijd gebruiken. Zo kan jij meehelpen om vele jongeren een kans te geven om deel te nemen aan Zomerklap.

Steun dus ook en proef een heerlijke beker verse huisgemaakte soep op 27-28-29 november!!

Bekijk onze warme actie bij Music for Life!

Wat een soep!

Wij zijn een CVO, een centrum voor volwassenenonderwijs, in de Vlaamse rand. Onze huiskok Paul bereidt ter gelegenheid van de Warmste Week liters soep die we aan 1 euro per beker zullen verkopen. Op elke beker zal een sticker kleven met een andere uitdrukking die verwijst naar "soep", in het Nederlands of in één van de andere talen (Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans) die we aanbieden.